• Skolen på Grundtvigsvej

Lise Ammitzbøll la Cour

Formand for skolebestyrelsen:
Lotte Hallander Hvid

Vejen til et bæredygtigt grønt miljø

Borgmester Jørgen Glenthøj og viceborgmester Michael Vindfeldt var begejstrede over de mange flotte projekter de blev præsenteret for mandag i denne uge på Skolen på Grundtvigsvej.

Nyhed billede
Eleverne fra 3., 4. og 5. klasse på Skolen på Grundtvigsvej har de seneste seks uger gennemført et projektforløb med titlen: "Hvordan skaber vi flere bæredygtige grønne miljøer på Frederiksberg?”.
Hver gruppe skulle som afslutning på projektet fremstille en fysisk model af deres produktet, en visuel præsentation samt et prospekt. Prospektet blev på dagen afleveret til borgermesteren, så han kunne tage idéerne med til rådhuset.

De mange fantastiske forslag kan på den måde medvirke som inspiration for kommunens ansatte.
Tak til eleverne fra Skolen på Grundtvigsvej for alle de mange gennemarbejdede prospekter der kan inspirere til at skabe flere bæredygtige grønne miljøer på Frederiksberg.

Photographer:Jesper Kongsted