• Skolen på Grundtvigsvej

Formand for skolebestyrelsen:
Lotte Hallander Hvid

Fra børnenes verden

Børn fra Skolen på Grundtvigsvej gav et udførligt og humoristisk indblik i deres generations digitale virkelighed til et aften-arrangement på biblioteket

Nyhed billede
”Godaften og velkommen. Vi er KulturCrew fra Skolen på Grundtvigsvej”.
Det var en samling selvsikre og velforberedte 4. og 5. årgangsbørn, der stod bag et større arrangement på Hovedbiblioteket tirsdag d. 7. februar. I anledning af den internationale Sikker Internet Dag, satte de fokus på børn og unges digitale vaner, og ikke mindst forældrenes rolle som forbilleder og autoriteter.
Efter tre ugers hårdt arbejde kunne børnene præsentere en forældre-quiz, en kortfilm, et lille teaterstykke, en digital præsentation, tre dilemmaer som diskussionsoplæg blandt tilhørerne, samt en håndfuld mundtlige fremlæg. Alle udtænkt og produceret af børnene selv. Som afslutning på det to timer lange arrangement, stillede de op til en omgang spørgsmål fra salen.
Det var en aften med interessante problemstillinger, velovervejede pointer, og kærlige hug til de voksne, fra de sande eksperter i børnenes liv: Børnene selv.
Arrangementet blev holdt i samarbejde med Medierådet for Børn og Unge, og Biblioteket Frederiksberg.

Hør tre af børnene fortælle om projektet i ’P1 eftermiddag’ via linket herunder (interviewet starter ca. 16 minutter inde i programmet).

Læs yderligere interviews og en reportage fra arrangementet i Kids News fredag d. 10. februar.